Tengerészlak

Balatoni apartmanunk Fonyódon

További információhoz görgessen a lap aljára.

Eltöltenél néhány napot a Balatonnál és szükséged van szállásra? Mit szólnál ehhez?

Egy vízparti, kicsi (25 négyzetméteres), légkondicionált apartman, amit úgy rendeztünk be, hogy kényelmes és praktikus legyen. Kinyithatók az ágyak, apró, jól felszerelt konyha, főzőlap, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény tartozik hozzá arra az esetre, ha szeretnél egyszerű ételeket főzni. Zuhanyzós fürdőszoba, mini mosógéppel, erkély, ahol üldögélhetsz, hallgathatod a madarakat, és ami zárható, hogy kicsi gyermeked biztonságban legyen. Tv és internet hozzáférést biztosítunk. Mindezt egy part menti, nem dohányzó társasházban, melynek saját, nagy, zárt udvara van, kis játszótérrel. A kapun kilépve 100 lépés után egy hangulatos partszakaszon, szabad strandon találod magad. Fonyódliget felé egy másik szabadstrand, az Árpád Part 5 perces vízparti séta után könnyen elérhető. Parkolni a ház előtt és a környező utcákban lehet. Dohányozni ugyanitt, a kijelölt helyeken. Lidl: 900 m, fonyódi kikötő (üzletek, éttermek), vasútállomás: 1400 m, ha gondolod, kerékpárúton is tudsz menni. 

Kinek ajánljuk: nagyszülőknek-unokával, szülőknek-gyerekekkel vagy nélkülük, szolíd, nem dohányzó fiataloknak, pároknak.

A part pontosan 100 lépés a háztól, és nem kell fizetni a strandolásért: 


Belső tér:

Árak:

2 személyes légkondícionált apartman:

 főszezonban (június 15-től augusztus 31-ig: 33 000,-Ft/éj

elő-és utószezonban: 28.000,-Ft/éj

Az ár  nem artalmazza az Idegenforgalmi adót, amely 18 év felett fejenként és éjszakánként 500,-Ft  

A foglalásokat  minimum 2 éjszakára, főszezonban minimum 4 éjszakára, vagy ennek megfelő szállásdíj megfizetése esetén fogadjuk.  

Szép Kártyát elfogadunk.

Az első  két éjszaka árát a foglalást visszaigazoló e-mail kézhezvételekor foglalóként előre kell kifizetni, a fennmaradó szállásdíjat legkésőbb érkezéskor kérjük.  

Foglaláshoz írjon üzenetet a tengereszlak@gmail.com e-mail címre vagy a következő űrlapot töltse ki

A társasház kívülről