Hangulatos házikó

Régies és kényelmes

Családi szobák


Az utcafronti szobát úgy alakítottuk, hogy akár egy kisebb család is elférjen benne. A szobábához zuhanyzós fürdőszoba tartozik.

Családi szoba, melyből fürdőkádas fürdőszoba nyílik. Mindkét szoba igény szerint fűthető cserépkályhával vagy gázfűtéssel.

Nem kell lemondani a megszokott kényelemről:


FREE WIFI

Vendégeink részére ingyenes internet elérési lehetőséget biztosítunk a házban és az udvaron is.

Reggelizzen a szabadban!


Használja az egész házat!

Akár ketten jönnek, akár a családdal, garantáljuk, hogy nem lesz más a házban Önökön kívül. Használhatja mindkét szobát, fürdőszobát, a kertet, anélkül, hogy folyton idegen társaságba botlana.

Jól felszerelt konyhaA konyhát felszereltük a sütéshez-főzéshez szükséges eszközökkel: mosogatógép,hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, villanytűzhely és edények találhatók itt. A kertben bográcsozáshoz szalonnasütéshez tűzrakóhely és fedett kerti kiülő rész található. Egy adag tűzifát ingyen biztosítunk.

Hatalmas udvar


A kertben gyermeke igazán jól érezheti magát. Hintázás, csúszdázás, fára mászás, bújócska csak néhány játék azok közül, amit itt lehet. Rollerezni, fára mászni, madarakat figyelni, cicát simogatni, gyümölcsöt enni a kertből mindenkinek élmény. Pár lépés az erdő, források, kis tavak, erdei pihenőhelyek, amiket érdemes felfedezni. 

Kora esti séta alkalmával, őzet, és kisebb vadakat biztosan láthat.

Fedett terek


Fedezze fel a környéket!

Kiránduljon! Ha nem tudja, merre induljon, kérje a háziak segítségét. A Zselic csodálatos, számtalan természeti kincset rejt! Induljon el gyalog, biciklivel vagy autóval. Ha szeretné, túravezetőt kérhet.  Menjen el a Mecsekig, vagy töltsön egy napot a Balatonon, egyik sincs messzebb kocsival egy óránál.

Petörke tó, Bárdudvarnok
Petörke tó, Bárdudvarnok