Hangulatos házikó

Régies és kényelmes

Családi szobák


Az utcafronti szobát úgy alakítottuk, hogy akár egy kisebb család is elférjen benne. A szobábához zuhanyzós fürdőszoba tartozik.  A szoba alapterülete: 22 négyzetméter.

Családi szoba, melyből fürdőkádas fürdőszoba nyílik. Mindkét szoba igény szerint fűthető cserépkályhával vagy gázfűtéssel.  A szoba alapterülete: 24 négyzetméter.

Nem kell lemondani a megszokott kényelemről:


FREE WIFI

Vendégeink részére ingyenes internet elérési lehetőséget biztosítunk 

Reggelizz a szabadban!


Használd az egész házat!

Akár ketten jöttök, akár a családdal, garantáljuk, hogy nem lesz más a házban rajtatok kívül. Használhatod mindkét szobát, fürdőszobát, a kertet, anélkül, hogy folyton idegen társaságba botlanál.

Jól felszerelt konyhaA konyhát felszereltük a sütéshez-főzéshez szükséges eszközökkel: mosogatógép,hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, villanytűzhely és edények találhatók itt. A kertben bográcsozáshoz szalonnasütéshez tűzrakóhely és fedett kerti kiülő rész található. Egy adag tűzifát ingyen biztosítunk.

Hatalmas udvar


A kertben a gyermekek igazán jól érezhetik magukat. Hintázás, csúszdázás, fára mászás, bújócska csak néhány játék azok közül, amit itt lehet. Madarakat figyelni, cicát simogatni, gyümölcsöt enni a kertből mindenkinek élmény. Pár lépés az erdő, források, kis tavak, erdei pihenőhelyek, amiket érdemes felfedezni. 

Kora esti séta alkalmával, őzet, és kisebb vadakat is láthatsz.

Fedett terek


Fedezd fel a környéket!

Kirándulj! Ha nem tudod, merre indulj, kérd a háziak segítségét. A Zselic csodálatos, számtalan természeti kincset rejt! Indulj el gyalog, biciklivel vagy autóval. Ha szeretnéd, túravezető fog vezetni az úton.  Menj el a Mecsekig, vagy tölts egy napot a Balatonon, egyik sincs messzebb kocsival egy óránál.

Petörke tó, Bárdudvarnok
Petörke tó, Bárdudvarnok