Hangulatos házikó
Régies és kényelmes

Családi szobák


Az utcafronti szobát úgy alakítottuk, hogy akár egy kisebb család is elférjen benne. A szobábához zuhanyzós fürdőszoba tartozik.

Családi szoba, melyből fürdőkádas fürdőszoba nyílik. Mindkét szoba igény szerint fűthető cserépkályhával vagy gázfűtéssel.

Nem kell lemondanod a megszokott kényelemről:


FREE WIFI

Vendégeink részére ingyenes internet elérési lehetőséget biztosítunk a házban és az udvaron is.

Reggelizz a szabadban!


A reggelivel kapcsolatban kérd a háziasszony ajánlatát.

Használd az egész házat!

Akár ketten jöttök, akár a családdal, garantáljuk, hogy nem lesz más a házban rajtatok kívül. Használhatod mindkét szobát, fürdőszobát, a kertet, anélkül, hogy folyton idegen társaságba botlanál.

Jól felszerelt konyhaA konyhát felszereltük a sütéshez-főzéshez szükséges eszközökkel: hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, villanytűzhely és edények találhatók itt. A kertben bográcsozáshoz szalonnasütéshez tűzrakóhely és fedett kerti kiülő rész található. Egy adag tűzifát ingyen biztosítunk.

Hatalmas udvar


A kertben gyermeked igazán jól érezheti magát. Hintázás, csúszdázás, fára mászás, bújócska csak néhány játék azok közül, amit itt lehet. Rollerezni, fára mászni, madarakat figyelni, cicát simogatni, gyümölcsöt enni a kertből mindenkinek élmény. Pár lépés az erdő, források, kis tavak, erdei pihenőhelyek, amiket érdemes felfedezni. 

Kora esti séta alkalmával, őzet, és kisebb vadakat biztosan láthatsz.

Fedett terek


Eső, hó, napsütés, nem probléma, élvezheted a friss levegőt minden időben.

Fedezd fel a környéket!

Kirándulj! Ha nem tudod, merre indulj, kérd a háziak segítségét. A Zselic csodálatos, számtalan természeti kincset rejt! Indulj el gyalog, biciklivel vagy autóval. Ha szeretnéd,túravezetőt is adunk melléd. Menj el a Mecsekig, vagy tölts egy napot a Balatonon, egyik sincs messzebb kocsival egy óránál.

Petörke tó, Bárdudvarnok
Petörke tó, Bárdudvarnok